Tečaji francoskega jezika

Pri izvedbi tečajev se prilagodim vsakemu tečajniku. Z vami se najprej pogovorim o vaših željah in pričakovanjih, nato pa posebej za vas pripravim program tečaja. Na ta način bo vaše znanje francoščine hitro napredovalo, saj se boste učili tisto, kar vas resnično zanima. Zelo se mi zdi pomembno, da se popolnoma prilagodim vašim pričakovanjem in času, ki ga glede na natrpane urnike namenite za učenje. Na tečajih francoščine bo beseda dana vam. Že na začetku boste govorili največ vi in se jezika učili s pomočjo branja, poslušanja in pisanja. Precej časa namenim tudi ponavljanju, saj je zelo pomembno, da se vaše znanje sproti utrjuje. Izbirate lahko med tečaji v skupini, poukom v paru in individualnim poukom.

Tečaj v skupini in v paru

Tečaj v skupini obiskuje do pet tečajnikov. Veliko ljudi se počuti zelo motivirane ob sodelovanju s soudeleženci. Morda se vam bo zdelo prijetno in hkrati zabavno tudi učenje francoščine v paru skupaj z vašim sodelavcem, prijateljem, sorodnikom?

Individualni pouk

V današnjem hitrem tempu življenja težko usklajujete službene in družinske obveznosti in se vam morda zdi nemogoče še dodatno učenje jezika? Imate nepredvidljive delovnike? Predlagam individualni pouk, kjer se posvetim samo vam. Z veseljem se prilagodim vašemu urniku in pridem tudi na vaš dom ali v vašo pisarno.

Izbirate lahko med različnimi tečaji francoskega jezika:

  • Tečaj splošnega francoskega jezika: za tiste, ki se francosko še niste učili, ali pa bi želeli nadgraditi svoje znanje. Imate radi modo, gledališče, film, ples, arhitekturo? Imate radi kulinariko? Francosko se bomo naučite skozi tematike, ki vas zanimajo.
  • Hitri tečaji za popotnike: za tiste, ki bi se želeli v hitrem času naučiti osnovne komunikacije v francoščini. Ali pa bi želeli svoje znanje v zelo kratkem času obnoviti in nadgraditi.
  • Tečaji poslovnega in strokovnega jezika Za tiste, ki so vam osnove francoščine že poznane, in želite izpopolniti predvsem besedišče na vašem profesionalnem področju. Ste kuhar in želite osvojiti besedišče kulinarike? Imate podjetje in novega kupca iz Francije? Posebej za vas pripravim tečaj, kjer se boste »opremili« z vsem potrebnim znanjem.
  • Osvežitveni tečaji Ste se francosko učili že nekaj časa nazaj in se vam zdi, da ste že veliko pozabili? Bi želeli obnoviti le znanje besedišča ali slovnice? Priporočam osvežitveni tečaj, kjer boste vaše znanje francoščine temeljito izpilili in se v francoščini zato počutili »bolj domače«.
  • Tudi francoščina pozna mednarodno veljavne izpite iz jezika. Mednarodno priznani certifikat DELF/DALF (različnih stopenj znanja francoščine) je pogosto pogoj za delo, študij in življenje v tujini. Pomagam vam, da boste izpit uspešno opravili.
Pridem (tudi) na vaš dom.