Tečaji francoščine za podjetja

Vsi se zavedamo, kako pomembna je dobra in tekoča komunikacija s poslovnimi partnerji. Vaši francoski poslovni partnerji bodo zelo cenili dejstvo, da z njimi komunicirate v francoščini, pa čeprav bi se tu in tam pojavljale kakšne slovnične napake.

Pripravim tečaje po meri vašega podjetja in se popolnoma prilagodim urniku vaših zaposlenih. Tečaje francoskega jezika lahko izvedemo na sedežu vašega podjetja, kar vam in vašim zaposlenim prihrani čas in denar.

Za tiste, ki so vam osnove francoščine že poznane, pripravim tudi tečaj poslovnega ali strokovnega jezika. Tečaji so namenjeni tistim, ki želijo izpopolniti predvsem besedišče in komunikacijo v francoščini na svojem profesionalnem področju. Urili se boste tudi v (za vas) najbolj pomembnih situacijah (naprimer kako navezati stik prek telefona, pisanje dopisov, kako odgovoriti na reklamacijo in podobno).

Tolmačenje in prevajanje

V podjetje na sestanek prihaja vaš novi francoski poslovni partner, ki ne govori nobenega tujega jezika razen francoščine, vi pa francosko ne znate? Za vas tolmačim na sestankih. Prevedem tudi različne tekste, od sporočil e-pošte do bolj specializiranih besedil.

Zakaj bi delo zaupali meni? Zaradi izkušenj, ki sem jih pridobivala z delom v dveh mednarodnih podjetjih, kjer sem bila odgovorna za komunikacijo s francoskimi kupci ter za tolmačenje in prevajanje.

Svojo poklicno pot sem pričela v velikem podjetju avtomobilske industrije. Odgovorna sem bila predvsem za tekočo komunikacijo s francoskimi kupci (Renault, PSA Peugeot Citroën). Nato sem bila zaposlena kot asistentka predsednika uprave v podjetju, ki je v francoski lasti. Zaupali so mi prevode različnih besedil in tolmačenje sestankov (iz slovenščine v francoščino in obratno). Več o meni in mojih izkušnjah lahko najdete na linkedin.com/matejakopac.

Celovita pisarniška podpora

Za vaše podjetje tolmačim na sestankih, prevajam dokumente in nudim celovito pisarniško podporo (pisanje poslovnih dopisov, ponudb, povpraševanj...).